NOVI NAPAD U FRANCUSKOJ: Krenuo nožem na policiju (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Okt.2020, 18:05

NOVI NAPAD U FRANCUSKOJ: Krenuo nožem na policiju (VIDEO)

U izveštaju policije se navodi da napadač ima mentalni poremećaj

U 15. okrugu Pariza policija je gumenim mecima i elektrošokerom neutralizovala muškarca koji je bio naoružan noževima, nakon što je pokušao da ih napadne.

Prema informacijama službi za vanredne situacije, policija je izašla na lice mesta zbog porodične svađe. Navodi se da napadač ima mentalni poremećaj. Nema povređenih.

PARIS - Tentative d’attaque de policiers au couteau dans >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << le 15eme arrondissement.

Agresseur neutralisé. Pas de blessé.

Important dispo police sur place. Des militaires #Vigipirate arrivent. pic.twitter.com/Ahx6o5s1QM

— Clément Lanot (@ClementLanot) October 30, 2020

Prvobitno su mediji javili da je žena pozvala policiju zbog sukoba između dva muškarca, koji su bili naoružani noževima. Kada je policija stigla, jedan od njih, koji je bio naoružan sa dva noža, pokušao je da napadne policiju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.