NOVE MERE LAŽNE DRŽAVE ZBOG KORONE: Ograničeno i kretanje za sve starije od 65 godina

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jul.2020, 16:12

NOVE MERE LAŽNE DRŽAVE ZBOG KORONE: Ograničeno i kretanje za sve starije od 65 godina

Zabranjeno i obavljenje verskih ceremonija

Privremene vlasti u Prištini donele su odluku da ograniče kretanje građana starijih od 65 godina i onih koji imaju hronične bolesti, a zbog povećanja broja obolelih od korona virusa biće zatvoreni javni i privatni vrtići, prenosi Koha.

Prema odluci premijera lažne države Kosova Avdulaha Hotija, penzioneri i građani koji imaju hronične bolesti moći će da izlaze napolje od 5:00 do 10:00 sati i od 18:00 do 21:00, ukupno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << osam sati tokom dana.

Zabranjene su i sportske i kulturne aktivnosti u zatvorenom prostoru, a svi tržni centri mogu da rade od 05:00 do 21:00 sat, striktno se pridržavajući mera propisanih u Priručniku za zaštitu od kovida-19.

Vlada lažne države odlučila je i da su svi građani u obavezi da nose maske van svojih domova i budu na distanci od dva metra. Zabranjeno je i obavljenje verskih ceremonija i okupljanje više do pet ljudi na javnim trgovima, u parkovima i drugim javnim površinama.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.