NOVČANA POMOĆ MAJKAMA IM JE BACANJE PARA Vučićević odbrusio opoziciji - Ponoš, Đilas i Tepić napadaju SVE ŠTO STIGNU

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Feb.2022, 10:52

"NOVČANA POMOĆ MAJKAMA IM JE BACANJE PARA" Vučićević odbrusio opoziciji - Ponoš, Đilas i Tepić napadaju SVE ŠTO STIGNU

Glavni i odgovorni urednik dnevnog lista "Informer" Dragan J. Vučićević izjavio je da Đilasov kandidat za predsednika Zdravko Ponoš ne radi ništa drugo osim što napada predsednika Srbije.

Cilj je napadati sve što je aktuelna vlast uradila, obesmisliti napore i rezultate Aleksandra Vučića i Vlade Srbije, a usput se umiljavati zapadnim ambasadama, kako bi uz njihovu pomoć došli na vlast.

Glavni i odgovorni urednik dnevnog lista "Informer" Dragan >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << J. Vučićević izjavio je da Đilasov kandidat za predsednika Zdravko Ponoš ne radi ništa drugo osim što napada predsednika Srbije. To isto rade i Vladeta Janković i Marinika Tepić.

- Drugu politiku osim napada na predsednika i mržnje prema njemu, nemaju. Njima ništa ne valja, napadaju sad i brzi voz, a ne znaju ni sami zašto. Govore da voz treba da koči taman kad krene da ubrzava, da je već postojao voz između Beograda i Novog Sada... Jeste postojao voz u Đilasovo vreme, ali išao je 20-30 na sat. Voz koji mi sad imamo postoji na samo dve-tri lokacije u Evropi - kaže Vučićević.

Ističe da oko nekih pitanja mora da postoji konsenzus, a ne da se sve napada. Napadaju pomoć od 20.000 evra mladim majkama za kupovinu stana ili kuće, to im je bacanje para, kao i to da vrtići budu besplatni.

- Hoćete li vi da predložite nešto bolje? Da izgradite vrtiće, puteve, pruge? Šta nudite sem mržnje i laži? - zapitao je Vučićević gostujući u "Novom vikend jutru".

Kaže da se promene u Srbiji vide čim se otvori prozor, a da opozicija ipak govori da sve što je vlada uradila – ne valja. Dodaje da pokušavaju da se umile zapadnim ambasadama, a da bi to učinili, pojedini poput Zdravka Ponoša govore čak i da su Srbi u Srebrenici počinili genocid, iako najveći svetski stručnjaci govore da genocida nije bilo.

- Ponoš je dao sve od sebe da uništi vojsku, i sada on govori da su Srbi krivi za genocid. Radi isto što radi Marinika Tepić, besramno laže u kampanji. Lagala je da nije rekla da su Srbi genocidan narod, a postoji čak i snimak iz Skupštine Srbije u kojem kaže jasno da smo odgovorni za Srebrenicu - kaže urednik "Informera".

Đilas se, dodaje Vučićević, ne ulizuje građanima jer je svestan da ne bi uspeo na izborima, već se preporučuje zapadnim ambasadama. Preko zapada hteli bi da dođu na vlast, objašnjava Vučićević.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.