NOVAKA ĐOKOVIĆA NAPADALI ĐILASOVCI A NE VLAST: Novo licemerje tajkunskih medija - ko ga je blatio još 2018. godine? (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Dec.2021, 12:04

NOVAKA ĐOKOVIĆA NAPADALI ĐILASOVCI A NE VLAST: Novo licemerje tajkunskih medija - ko ga je blatio još 2018. godine? (VIDEO)

Urednik novina "Nova" Milenko Vasović tvrdi da vlast napada Đokovića zbog podrške zaštiti okoline

Novo licemerje Đilasovskog medija. a oni su ga još 2018. godine napadali da mu tašta gradi hidroelektrane.

Dobro je prisetiti se kako je svojevremeno Đilasov funkcioner Bastać tvrdio da Đoković ne plaća zakup terena na 25. maju. 

NOVAKA ĐOKOVIĆA NAPADALI >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ĐILASOVCI A NE VLAST!

Urednik novina "Nova" - Milenko Vasović tvrdi da vlast napada Đokovića zbog podrške zaštiti okoline a oni su ga jos 2018. napadali da mu tašta gradi hidroelektrane a Đilasov funkcioner Bastać tvrdio da ĐOKOVIĆ NE PLAĆA ZAKUP TERENA! pic.twitter.com/VFCJ4jFjmR

— Detektor laži (@LaziDetektor) December 6, 2021

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

BORKO IZGUBIO KOMPAS: Zaboravio da mu je kolega vređao Novaka Đokovića (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Dec.2021

Stefanović bira da ćuti kada se napada porodica Novaka Đokovića..Borko Stefanović malo je izgubio kompas. Naime, on tvrdi da je Novak Đoković pod napadima vlasti zbog podrške zahtevima da u Srbiji budu čist vazduh i voda...Ali je ćutao, a ćutanje je uvek znak odobravanja kada je njegov stranački...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.