NOVA TRAGEDIJA ZADESILA SRBIJU! Otac troje dece umro za volanom u Americi! Milošu srce nije izdržalo

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Nov.2019, 02:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVA TRAGEDIJA ZADESILA SRBIJU! Otac troje dece umro za volanom u Americi! Milošu srce nije izdržalo

Iza sebe je ostavio tri maloletne ćerke, jednu koja živi u Srbiji i dve u Americi.

Još jedna tužna vest juče je prostrujala među srpskom zajednicom u Čikagu i Sjedinjenim Američkim Državama, još jedan izgubljen život…Miloš Nemec, rođen u Beogradu, otac troje dece, juče je iznenada preminuo u 44.godini života.

Njegovo beživotno telo pronašle su kolege za volanom parkiranog kamiona na jednom autoputu. Miloš, koji već duži niz godina radi kao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << profesionalni vozač, krenuo je na put, kao toliko puta do sada, ali nije uspeo da istovari turu i izvrši svoj poslednji zadatak.

Prema prvim informacijama, njegovo srce nije izdržalo napore kojima je bilo izloženo u poslednje vreme. Boreći se da zaradi novac i obezbedi porodicu, suprugu i dve ćerke u Americi, ali i onu koja je ostala u Srbiji, Miloš Nemec je, prema kazivanju prijatelja, danonoćno vozio, danima ostajao na putu, bez redovnog sna i odmora. Po svemu sudeći, takav život na kraju je uzeo danak.

Miloš je bio omiljen u društvu, poštovan od kolega i poslodavaca, odani navijač Crvene Zvezde i čovek koji je znao da pomogne drugoma u nevolji. Na žalost, kobnoga jutra njemu nije imao ko da pomogne.

Njegovi prijatelji juče su pokrenuli kampanju za prikupljanje novca ne bi li se se finansijski pomogla njegova deca i porodica, ali i obavio transport posmrtnih ostataka u Srbiju, gde bi trebalo da bude sahranjen.

Novac za pomoć porodici Miloša Nemeca možete donirati OVDE.
Pogledaj vesti o: Autoput

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.