NOVA PROVOKACIJA! TATA JE IMAO SUPER EKIPU U RATU: Hrvatica nakon medalje otišla na proslavu Oluje

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Avg.2021, 12:46

NOVA PROVOKACIJA! "TATA JE IMAO SUPER EKIPU U RATU": Hrvatica nakon medalje otišla na proslavu Oluje

Na godišnjici Oluje podigla je hrvatsku zastavu na tvrđavu u Kninu.

Hrvatska olimpijska šampionka u tekvodnu, Matea Jelić nastavlja sa zapaljivim izjavama o zločinačkoj akciji „Oluja“, koju su sprovele snage hrvatske vojske avgusta 1995. godine.

Kako je i najavila, tekvondistkinja Matea Jelić je nakon odličnog nastupa na Olimpijskim igrama učestvovala u obeležavanju zločinačke akcije "Oluja".

Jelićeva je bila među Hrvatima koji su obeležavali >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dan kada je proterano 250.000 Srba i ubijeno više od hiljadu, a podigla je i zastavu na tvrđavi u Kninu.

Tom prilikom nastavila je sa provokativnim izjavama, ovoga puta vezanim za njenog oca, koji je učestvovao u ratu u Jugoslaviji.

- Jako sam ponosna što sam iz Hrvatske i jako volim svoju zemlju, tako da mi je ovo jako velika čast. Posebno da stojim ovde sa svim tim ljudima, prelepo je - rekla je Matea povodom toga što joj je pripala "čast" da digne zastavu na godišnjici Oluje.

Ona se dotakla i oca i izjavila da je njen tata imao "super ekipu u ratu".

- Moj tata je ponosan što se borio, imao je super ekipu, on je ponosan, ja sam ponosna na svoju zemlju - rekla je Jelićeva, koja je imala odgovor i na sve one iz Hrvatske koji joj poručuju da je premlada da priča o Oluji.

A post shared by UntilIwin (@mateajelic)

- Poručujem im da ne treba da se srame ko su i odakle dolaze. Da mogu da budu ponosni što su iz ove države i što je toliko ljudi bilo spremno da se bori i da da život za ovu državu. Ja sam jako ponosna zbog toga i mislim da bi svi mladi trebalo da budu - zaključila je Matea Jelić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.