NOVA ODLUKA KRIZNOG ŠTABA U PETAK? Goran Vesić uputio poseban zahtev lekarima!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jan.2021, 16:39

NOVA ODLUKA KRIZNOG ŠTABA U PETAK? Goran Vesić uputio poseban zahtev lekarima!

Srbija prethodnih dana beleži nešto bolju epidemiološku situaciju, obolelih je manje ali još uvek nema mesta za preterano opuštanje.

Na upravo završenoj sednici Kriznog štaba zamenik gradonačelnik Beograda Goran Vesić zatražio je da se produži radno vreme ugostiteljskih objekata i radnji uslužnim delatnostima do 22 sata.

Kako saznaju mediji, stručnjaci su bili protiv toga navodeći da još nije vreme za relaksaciju mera, ali će se o ovom Vesićevom predlogu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << raspravljati na novoj sednici u petak.

U Srbiji od danas počinje masovna vakcinacija stanovništva, a prvi koji će primiti vakcinu biće prosvetni radnici, pripadnici MUP-a i Vojske Srbije i predstavnici medija.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.