NOĆNA MORA zatekla ženu na PARKINGU: Izujedale je, IZBUŠILE joj celo TELO! 200 UBODA! Stanje KRAJNJE KRITIČNO! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jul.2018, 19:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOĆNA MORA zatekla ženu na PARKINGU: Izujedale je, IZBUŠILE joj celo TELO! 200 UBODA! Stanje KRAJNJE KRITIČNO! (VIDEO)

Žena se nalazi u bolnici na intenzivnoj nezi

Jedna žena iz okruga Orindž u Kaliforniji teško je povređena nakon što ju je jato pčela izbolo više od 200 puta.

Pročitajte i:

Još tri osobe, uključujući dva vatrogasca koji su priskočili u pomoć, takođe su povređene. Incident se dogodio u ponedeljak ujutro. Vatrogasci koji su pozvani na lice mesta zatekli su ženu od glave do pete prekrivenu pčelama.

-Dok smo joj prilazili, a stigao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sam na pet-šest metara od nje, mogao sam da vidim grumenove pčela svuda po njenom telu – izjavio je Rajan Vilson, jedan od četiri vatrogasca koji su spasili život ženi identifikovanoj kao Marija.

- Nekoliko stotina pčela bilo je samo na njenom licu, bile su u kosi, kao da su se ispreplitale i obuhvatile čitavu njenu glavu. Bile su u svojevrsnim slojevima zakačene svuda po njoj, u ušima, na vratu.- naveo je Vilson.

Jato je bilo toliko veliko da vatrogasci nisu imali vremena da stave zaštitnu opremu koju inače nose kad su u pitanju takvi incidenti. Oni su došli, počeli da sklanjaju pčele i dohvatili aparat za gašenje požara kako bi uklonili pčele od žrtve, koju su bukvalno odvukli na bezbednu udaljenost od 200 metara.

- Držao sam je i govorio joj: “Idemo”, imala je pčele svuda po ruci, ali ju je preplavio strah. Stoga smo odlučili da je prosto zgrabimo i odvedemo dalje od tog mesta, jer nismo znali odakle su pčele došle – ispričao je Vilson.

Kako se kasnije ispostavilo, Marija (48) je krenula do svog automobila da donese sredstva za čišćenje kuće, kad su je napale pčele. Žrtva je izbodena najmanje 200 puta i odvezena je u bolnicu u kritičnom stanju, saopštili su zvaničnici.

Pčelar koji je uklonio košnicu procenio je da u njoj ima između 60.000-80.000 pčela. Žena je na intenzivnoj nezi, a očekuje se da će se oporaviti u potpunosti i izaći iz bolnice za nekoliko dana. Povređeni vatrogasci su takođe hospitalizovani i kasnije istog dana se vratili na posao.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.