NOĆ U BEOGRADU: Pešak nađen mrtav na obilaznici od Surčina prema Batajnici

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jan.2021, 09:00

NOĆ U BEOGRADU: Pešak nađen mrtav na obilaznici od Surčina prema Batajnici

Konstatovana je smrt jednog pešaka.

Prema rečima dežurnog dispečera Hitne pomoći, noć u Beogradu je protekla relativno mirno.

Dežuralo je 20 ekipa hitne pomoći, plus jedna pedijatrijska i intervenisale su ukupno 88 puta, od čega je na javnim mestima bilo sedam intervencija.

Sinoć u 19.02, Hitna pomoć je po pozivu policije došla na obilaznicu od Surčina prema Batajnici gde je mogla da konstatuje smrt pešaka.

Prema rečima dežurnog dispečera, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << smanjen je broj interkliničkih transporta kovid pacijenata, kao i ukupan broj intervencija zbog moguće infekcije korona virusom.

Ipak, tokom noći su se javljali hronični bolesnici - hipertenzičari, koji su loše reagovali na svoje terapije, pacijenti s kardio-vaskularnim, respiratornim tegobama i sa akutnim problemima, kao i brojni građani koji su se raspitivali za simptome kovida, sezonskog gripa ili nazeba.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.