NJENOM RUKOM DODIRIVAO SEBE PO GENITALIJAMA? Pokreće se istraga protiv vaspitača zbog pipkanja devojčice (5)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Dec.2021, 12:02

NJENOM RUKOM DODIRIVAO SEBE PO GENITALIJAMA? Pokreće se istraga protiv vaspitača zbog pipkanja devojčice (5)

Roditelji, čija deca idu u vrtić pri ovoj ustanovi, sa nevericom su dočekali ovu vest

Osnovno javno tužilaštvo u Nišu, nakon saslušanja, predložilo je pritvor i donelo je naredbu o pokretanju istrage protiv V. P. (64) iz Grejača kod Aleksinca, zbog sumnje da je kao vaspitač u Dečjem kulturnom centru u Nišu tokom ove godine u više navrata vršio nedozvoljene polne radnje prema petogodišnjoj devojčici.

Kako se nezvanično saznaje, V. P. je osumnjičen >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da je devojčicu ljubio, dodirivao i njenom rukom dodirivao sebe po genitalijama.

Prema nezvaničnim informacijama, devojčica je ispričala roditeljima šta se dogodilo, a potom je sve ponovila i pred timom psihologa i pedagoga, nakon čega je vaspitač priveden i zadržan.

O predlogu za određivanje pritvora odlučiće sudija za prethodni postupak Osnovnog suda u Nišu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.