NJENIM ŠALAMA SE SVI SMEJU A ona je zbog porodične tragedije odlučila da se ošiša na ćelavo

Izvor: Blic, 02.Avg.2017, 17:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NJENIM ŠALAMA SE SVI SMEJU A ona je zbog porodične tragedije odlučila da se ošiša na ćelavo

Ona je uvek nasmejana. Bar tako od nje zahteva posao. Njenim šalama i dosetkama se mnogi smeju, ali životna priča poznate komičarke nije uopšte toliko lepa.

Naime, svetski poznata komičarka Keti Grifin je odlučila da se ošiša na ćelavo, a za to ima i čvrst razlog. Nakon što joj je brat pre tri godine umro od posledica raka, sada se sa tom opakom bolešću bori i njena rođena sestra Džojs.

Podršku svojoj oboleloj sestri pružila je između ostalog i na ovaj >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << simboličan način pored toga što joj je naravno i stalno uz nju.

Fotografiju je objavio njen prijatelj, a na jednoj od njih je sa svojom majkom koja je i više nego ponosna na ovakav gest svoje ćerke.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.