NJEGOVI ORGANI SU POČELI DA SE GASE Dečak preminuo užasnom smrću, majka objavila potresnu poruku

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Feb.2022, 08:23

"NJEGOVI ORGANI SU POČELI DA SE GASE" Dečak preminuo užasnom smrću, majka objavila potresnu poruku

Tuga do neba.

Majka jednog mališana koji je umro nakon što ga je napao porodični pas odala je mučnu počast svom "slatkom dečaku".

Dvogodišnji Talan je zadobio teške povrede glave tokom napada u porodičnoj kući u Кvinslendu, u subotu popodne. Hitno je prevezen u bolnicu gde je podvrgnut hitnoj operaciji mozga.

Dečak je kasnije stavljen u indukovanu komu, ali je nažalost preminuo u ponedeljak.

Nekoliko sati kasnije, njegova majka je podelila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << fotografiju svog malog sina na Fejsbuku dok je tražila od ljudi da se mole za njenog sina.

- Volim te moj slatki dečko. Molite se za moju bebu. Takođe vas molimo da nam date malo prostora. Trenutno smo slomljenog srca - napisala je.

Talanova tetka Beks Njuman rekla je da su lekari uzalud pokušali da spasu život mališana, ali su njegove povrede bile preteške.

- Nažalost, nisu mogli da zaustave krvarenje i njegovi organi su počeli da se gase -napisala je na stranici GoFundMe.

Stranica je postavljena kako bi se prikupio novac za troškove sahrane i kako bi se podržala dečakova porodica u teškim vremenima.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.