NIŠLIJA (22) PIJAN NAPAO POLICAJCE: Udarao ih PESNICAMA po stomaku i CEPAO uniforme

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Maj.2020, 19:57

NIŠLIJA (22) PIJAN NAPAO POLICAJCE: Udarao ih PESNICAMA po stomaku i CEPAO uniforme

Po nalogu OJT određeno mu je zadržavanje do 48 časova zbog napada na službeno lice u vršenju dužnosti, a dobio je u dve prekršajne prijave zbog odbijanja da se legitimiše i puštanja preglasne muzike.

Nišlija H.Dž. (27) uhapšen je jer je u pijanom stanju napao policajce koji su intervenisali po prijavi komšija jer je puštao glasnu muziku. Osim krivične prijave zbog napada na službeno lice u vršenju službene dužnosti, protiv njega su podnete i prekršajna prijave >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zbog puštanja glasne muzike ali i jer je odbio da se legitimiše policajcima.

- Zbog prijave preglasne muzike, patrola policije po prijavi građana došla je noćas oko pola časa posle ponoći u naselje Crvena zvezda. Tu su zatekli H.Dž. koji je bio ispred kuće, u alkoholisanom stanju, a onda je došlo do incidenta. H.Dž. je prvo odbio da se legitimiše policajcima a potom ih je vređao da bi na kraji i fizički nasrnuo na njih, kada su pokušali da ga odvedu do policijske stanice - kaže naš izvor.

Jedan policajac je zadobio udarac pesnicom u stomak, jednom je iscepao majicu a trećem košulju od uniforme tako da je u policijsku stanicu on je doveden uz korišćenje sredstava prinude. Policajci su pozvali Hitnu pomoć jer je bio u alkoholisanom stanju od 1,4 promila alkohola u krvi ali i jer je imao ogrebotine na kolenu i ruci. Policija utvrđuje sve okolnosti ovog događaja.

Nije bilo nikakvih pritužbi na postupanje policajaca ali se službemno utvrđuju sve okonosti događaja. Ukoliko se utvrde propusti u postupanju policajaca biće pokrenuti postupci i protiv njih.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.