NIKO NORMALAN TO NE BI RADIO! Zbog snimka upropašćenog venčanja gore mreže, mladenci MOLILI KOMŠINICU DA PRESTANE, ona nastavila da tera po svom!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jun.2022, 07:17

"NIKO NORMALAN TO NE BI RADIO!" Zbog snimka upropašćenog venčanja gore mreže, mladenci MOLILI KOMŠINICU DA PRESTANE, ona nastavila da tera po svom!

Venčanje na sopstvenom imanju, kako smatraju mladenci, jedno je od najintimnijih i najlepših mesta da se izgovori sudbonosno "da" uz zvuke tihe romantične muzike.

Na nesreću jednog para, njihove zavete je potpuno "ugušila" neuviđavna komšinica, za koju tvrde da je počela kositi njen travnjak baš kada je mlada napravila prve korake ka mladoženji i matičaru.

Gosti su potvrdili da je žena namerno čekala trenutak da upali svoj trimer kada je počela >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << muzika koja najavljuje mladin dolazak i nastavila da kosi tokom čitave ceremonije.

Prema rečima gošće, pokušali su da je zamole da prestane, ali ona "nije bila ljubazna", već je potpuno ignorisala njihove molbe. Buka je bila toliko nametljiva da ona i drugi gosti nisu mogli ni da čuju kako par razmenjuje zavete.

Snimak čitave situacije žena je podelila i na TikToku, on je odmah postao viralan, a šokirani pratioci nisu mogli da veruju da bi iko uradio tako nešto, pitajući se šta su mogli toliko da skrive komšinici da im upropasti veliki dan.

Međutim, kako su mnogi primetili, bez obzira da li se svi dobro slažu ili ne, ovakvo ponašanje nikada ne bi bilo prihvatljivo ni pod kojim okolnostima.

"Ne razumem kako je neko mogao da bude tako zloban. Zaista je tužno gledati ovo", "Ne mogu ni ja da razumem. A žena je nekoliko puta pogledala u svadbu - znala je šta radi!" - pisali su ljudi.

Neki su mladencima savetovali da se osvete glasnim puštanjem Slipknota ili da uzmu časove sviranja bubnjeva, dok su ih drugi pozivali da se "izdignu iznad njenog nivoa".

BONUS VIDEO: Ukrajinski dronovi "love" ruske vojnike noću

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.