NIKO NE SME DA IM PRIĐE: Venecuela podigla BORBENE AVIONE radi zaštite iranskih tankera (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Maj.2020, 16:32

NIKO NE SME DA IM PRIĐE: Venecuela podigla BORBENE AVIONE radi zaštite iranskih tankera (VIDEO)

U nedelju je bilo saopšteno da je prvi od pet iranskih tankera s gorivom stigao u Venecuelu. SAD su prethodno upozorile Teheran da bi zbog toga mogle da uslede nove sankcije.

Iranski tankeri koji plove prema Venecueli našli su se pod zaštitom lovaca Su-30 i F-16. Snimak leta borbenih aviona objavljen je na tviteru.

Na snimku se vidi kako par lovaca Su-30 i par F-16 lete iznad iranskog tankera "Forest" i razarača Venecuela PO-13 Yekuana.

Venezuelan Air Force >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Su-30 and F-16 overflying the Iranian tanker ‘Forest’ today which is being escorted by PO-13 Yekuana#Venezuela #Iran pic.twitter.com/HlE2pGjFw6

— CNW (@ConflictsW) May 25, 2020

Južnoamerička država poseduje 24 lovca Su-30MK2. Oni redovno patroliraju vazdušnim prostorom svoje zemlje.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Venecuela podigla lovce u odbranu iranskih tankera VIDEO

Izvor: B92, 26.Maj.2020

Iranski tankeri koji plove prema Venecueli našli su se pod zaštitom lovaca Su-30 i F-16. Snimak leta borbenih aviona objavljen je na Tviteru...Na snimku se vidi kako par lovaca Su-30 i par F-16 lete iznad iranskog tankera "Forest" i razarača Venecuela PO-13 Jekuana...Južnoamerička država poseduje...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.