NIKAD VIĐENO U SAVREMENOJ ISTORIJI: Sramna hajka protiv Vučića i Srbije neće zaustaviti naš uspon ka vrhu

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Sep.2021, 13:17

NIKAD VIĐENO U SAVREMENOJ ISTORIJI: Sramna hajka protiv Vučića i Srbije neće zaustaviti naš uspon ka vrhu

Predsednik Srbije ukratko objasnio suštinu stvari

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ponovio je danas da nikada u istoriji nije vođena takva hajka u medijima u regionu kao protiv njega i dodao da treba razmisliti zašto im baš on smeta.

Vučić je to kazao nakon sastanka sa turskim predsednikom Redžepom Tajipom Erdoganom odgovarajući na pitanje domaćih novinara o pisanjima regionalnih, a pre svega hrvatskih medija i istakao da takva kampanja nije vođena ni za >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vreme rata.

- Mislim da će uskoro da ih optuže da su gori od svih srpskih tabloida koliko su lepo napisali o meni. Oni hoće najgore da pišu, ali ja bih 70,80 odsto toga potpisao i hvala im. Šalu na stranu u svim tim plaćenim tekstovima vidite nekoliko tema, a onda dolazite do ključne - da li će Srbija sustići Hrvatsku - rekao je Vučić.

On je dodao da je Hrvatska i dalje mnogo ispred Srbije i istakao da čestita Hrvatskoj na postignutim rezultatima i što su uspeli da ostvare sve svoje ciljeve poput članstva u EU i NATO-u.

- Mi ćemo da nastavimo da radimo naš posao. Pre 15 godina oni su nam bežali za 15 milijardi ukupnog BDP-a, a ovu godinu završavamo sa plus minus pola milijarde. Čestitam im još jednom na fantastičnoj turističkoj sezoni, radujem se zbog njih, ali se radujem i zbog naših fabrika, radnih mesta, snažnije vojske. Jedino što tražim je poštovanje. Ako hoce u redu, ako neće, nećemo im odgovarati - poručio je Vučić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.