NIJE ZNAO DA JE JOŠ U PROGRAMU: Vučić mislio da su kamere isključene - ustao sa stolice pa nasmejao CELU SRBIJU

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Feb.2021, 19:31

NIJE ZNAO DA JE JOŠ U PROGRAMU: Vučić mislio da su kamere isključene - ustao sa stolice pa nasmejao CELU SRBIJU

Tokom gostovanja predsednika Srbije Aleksandra Vučića na televiziji Prva dogodila se vrlo simpatična greška u realizaciji

Naime, na kraju gosotovanja, voditeljka se zahvalila predsedniku Srbije na izdvojenom vremenu i najavila narednog gosta. U tom trenutku, čula se odjavna šipica emisije, ali je kamera ostala uključena.

Voditeljka Marija Stamenić Savić je upitala produkciju "šta sada? Idemo na reklame?", da bi se nakon njenog pitanja čuo glas predsednika Srbije.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- Ljudi srećan rad - rekao je Vučić, a potom dodao:

- Ja sam to izgleda upao u program - rekao je osmehujući se.

Na ovu opasku svi prisutni u studiju su se nasmejali, a sva je sreća da se nisu isključile kamere, te je ostao zabeležen ovaj simpatičan trenutak.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.