NIJE TERORIZAM: Avganistanac koji je izveo napad u Francuskoj imao paranoični delirijum (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Sep.2019, 22:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIJE TERORIZAM: Avganistanac koji je izveo napad u Francuskoj imao "paranoični delirijum" (VIDEO)

Francusko tužilaštvo objavilo informaciju

- Muškarac iz Avganistana bio je u "psihotičnom stanju" i na drogama kad je nožem ubio jednu osobu, a ranio osam u Francuskoj, ali istražitelji nisu otkrili nikakve veze sa terorizmom - izjavio je regionalni tužilac.

Psihijatrijskom procenom muškarca u pritvoru otkriveno je da je doživeo "paranoični delirijum" i čuo glasove koji su mu govorili da ubije nekoga tokom napada - rekao je tužilac Nikola Žaku.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Napad se desio dan ranije u blizini metroa u blizini Liona i u njemu su učestvovala dva muškarca, jedan napadač je još u begu. Napadali su nasumično prolaznike. Sedam napadnutih je povređeno, a jedan je smrtno stradao.

BONUS VIDEO: U ovom gradu se na posao ĐUBRETARA čeka punih SEDAM GODINA, a evo i zbog čega (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.