NIJE OVO ALBANIJA, VEĆ SRPSKA CRNA GORA! Srbi prekrečili albanski grb, Milova policija crta novi? (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jan.2020, 16:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"NIJE OVO ALBANIJA, VEĆ SRPSKA CRNA GORA!" Srbi prekrečili albanski grb, Milova policija crta novi? (FOTO)

Albanski grb u kod mosta na Cijevni u Podgorici je prekrečen, a građani Crne Gore su poručili da ne žive u Albaniji, već u srpskoj Crnoj Gori.

"Čudo da policija nije doletela novi da nacrta", komentari su izrevoltiranih građana zbog toga što crnogorska policija kreči trobojke, dok albanskim zastavama ne sme ni da priđe.

- Nije ovo Albanije, već srpska Crna Gora, i zbog toga krečimo - tako je napisano na društvenim mrežama povodom ove akcije.

Podsećamo, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << parlament Crne Gore usvojio je Zakon o slobodi veroispovesti kojim se legalizuje otimanje imovine SPC u ovoj zemlji.

Za Zakon je glasalo 45 poslanik DPS-a, SD-a, Liberalne partije, Bošnjačke stranke, Hrvatske građanske inicijative i Force, kao i poslanici SDP-a.

Poslanici su pozdravili aplauzom usvajanje Zakona. Poslanici vladajuće koalicije i SDP-a odbili su jednoglasno 103 amandman DF-a na Predlog zakona.

Није ово Албаније , већ Српска Црна Гора , и због тога кречимо тако је на свом профилу написао брат Србин . Посао код моста на Цијевни у Подгорици одрађен , идемо даље у нове побједе према плану и програму ... #podgoricacity #srbija🇷🇸 #crnagora🇲🇪 #podgorica #uradisam #siptari #srpskacrnagora

A post shared by Срби у Црној Гори (@srbi_u_crnoj_gori) on Jan 27, 2020 at 3:53am PST

Zakon je usvojen u odsustvu poslanika Demokratskog fronta koji su privedeni i Posebnog kluba poslanika koji je ranije danas napustio sednicu.

Narod je ustao u odbranu svetinja i organizuje proteste protiv sramnog zakona.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.