NIJE KAKO SE MISLILO! Slučaj brata osumnjičenog da je silovao rođene sestre kod Vršca DOBIO OBRT?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Dec.2018, 10:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIJE KAKO SE MISLILO! Slučaj brata osumnjičenog da je silovao rođene sestre kod Vršca DOBIO OBRT?!

Katarina Žaki (43), majka D.Ž. (21), osumnjičenog da je seksualno zlostavljao mlađe maloletne sestre u kući u Markovcu, smatra da je njen sin optužen za zverski čin koji verovatno nije počinio

- Ne verujem da je moj sin silovao mlađe sestre! Boli me što je iza rešetaka jer smatram da je sve ovo nesporazum iza kojeg stoji dečja nesmotrenost, neodgovornost i laž. Želim samo da se probudim iz ovog košmara. Nadam se pozivu koji će stvari promeniti nabolje...
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Ovako u ispovesti govori Katarina Žaki (43) iz sela Markovac kod Vršca, majka D.Ž. (21), koji je uhapšen zbog sumnje da je više puta silovao svoje dve rođene sestre ometene u razvoju - M.Ž. (5) i A.Ž. (15).

Potresena Katarina, koja živi u trošnoj i oronuloj kući sa čak sedmoro dece, kaže da sumnja u krivicu svog sina. Ona smatra da je njena ćerka A.Ž. zverski čin verovatno izmislila, a potom o tome pričala u specijalnoj školi koju pohađa.

- Moja ćerka je drugaricama u školi navodno govorila da ju je brat silovao. Tek posle godinu i po dana me je o tome obavestio zamenik direktora škole koju ona pohađa, a u koju je išao i D.Ž.. Nedugo zatim na vrata nam je zakucao radnik Centra za socijalni rad i odveo nas u stanicu u Vršcu na razgovor. Nisam imala šta da kažem jer nisam ništa znala - kaže Katarina.

Prema njenim rečima, njene maloletne ćerke su odmah upućene u beogradski Institut za majku i dete na ginekološki pregled.

- Rezultati pregleda su pokazali da moje ćerke nisu silovane i da sin nije kriv. Moj suprug Pera je sada u Vršcu i razgovara o slučaju s advokatom. Nadamo se da će sve biti u redu i da moj sin neće ići na robiju - priča sagovornica.

Kako dodaje, na pitanje da li ih je stariji brat prisiljavao na seksualne odnose, devojčice su odgovorile kratko: "Nije".

- Pitala sam ih više puta, ali čini mi se da izbegavaju da o tome pričaju. Jednom prilikom su mi rekle da ih D.Ž. nije maltretirao niti na bilo koji način zlostavljao. Moj sin je ranije bio problematičan i često se svađao s članovima porodice. Lomio je stakla i stvari po kući, govoreći da je punoletan i da mu niko ništa ne može. Međutim, molim se bogu da nije kriv za ono što mu je napakovano - rekla je majka uhapšenog D.Ž.

BONUS VIDEO: Putin nam preporučuje SMERČ i PANCIR

Podsetimo, D.Ž. je optužen da je u kući u Markovcu duže vreme silovao maloletne sestre ometene u razvoju. Sumnja se da je za to koristio priliku kad nikog nije bilo kod kuće. Inače, on je juče saslušan i određen mu je pritvor do 30 dana.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.