NIJE HTEO DA NOSI MASKU PA UBIO KASIRKU: Velika tragedija u SAD, ranio šerifa pa pokušao da pobegne (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jun.2021, 09:11

NIJE HTEO DA NOSI MASKU PA UBIO KASIRKU: Velika tragedija u SAD, ranio šerifa pa pokušao da pobegne (FOTO)

Užas u Americi

Muškarac koji je kupovao u supermarketu u američkoj državi Džordžija pucao je i ubio kasirku koja ga je usluživala zbog svađe oko maske za lice, pre nego što je ranio zamenika šerifa koji je van službe radio u toj radnji, saopštile su lokalne vlasti.

Viktor Li Taker (30) pucao je u kasirku supermarketa iz pištolja, a zatim učestvovao u pucnjavu sa zamenikom šerifa van dužnosti, u kojoj su obojica povređeni, navodi se u saopštenju policije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u Džordžiji, prenosi Rojters.

The DeKalb County sheriff said the shooting happened inside the Big Bear Supermarket in Decatur after a confrontation over face masks inside the supermarket. https://t.co/rVt1k0NQuO

— ABC 7 Chicago (@ABC7Chicago) June 15, 2021

Taker i ranjeni zamenik su u stabilnom stanju, a kasirka koju je metak zakačio podlegla je povredama na licu mesta.

Nisu navedeni nikakvi detalji o raspravi između Takera i kasirke, a policija je navela da je ranjenog napadača uhapslila dok je pokušavao da se iskrade kroz ulazna vrata supermarketa.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.