NIJE DOBRO ŠTO NE POSTOJI ŽELJA ZA VAKCINOM Oglasio se Vučić o toku imunizacije građana u Srbiji

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Apr.2021, 13:37

"NIJE DOBRO ŠTO NE POSTOJI ŽELJA ZA VAKCINOM" Oglasio se Vučić o toku imunizacije građana u Srbiji

Vučić je, obilazeći gradilište nove kovid bolnice u Novom Sadu, kazao novinarima, da će za 15 minuta u Srbiji preći broj od dva miliona datih prvih doza.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izrazio je danas žaljenje što u Srbiji ne postoji veća želja za vakcinacijom.

To, dodaje, nije malo, ali skreće pažnju da je za samo 12 sati prijavilo više od milion ljudi za pomoć države u visini od 60 evra.

- Kada je u pitanju da država da pare onda se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << brzo prijavi puno građana - konstatovao je on.

Upitan kako poboljšati odziv građana za vakcinacijom Vučić je odgovorio da će biti potrebno da se ide kod ljudi, u sela, tržne centre, na svako mesto da im se ponudi vakcina.

Podsetio je da su pojedini članovi Kriznog štaba tražili da se ide sa pozitivnom diskriminacijom vakcinisanih, ali, dodaje, to je problematično iz drugih razloga.

- Nije dobro što ne postoji veća želja za vakcinacijom - zaključio je on.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.