NIJE DAVAO ZNAKE ŽIVOTA, KRVARIO JE IZ USTA SVE VREME Jezivi detalji smrti dečaka (15) na bazenima Košutnjak

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jun.2021, 16:22

"NIJE DAVAO ZNAKE ŽIVOTA, KRVARIO JE IZ USTA SVE VREME" Jezivi detalji smrti dečaka (15) na bazenima Košutnjak

Nesrećni dečak bio je sa drugarima na bazenu.

Na bazenu Košutnjak, danas nešto pre 14 časova teško povređen dečak (15), koji je preminuo u Urgentnom centru.

Prema rečima očevidaca, nesrećni dečak bio je sa drugarima na bazenu.

- U jednom trenutku na bazenu koji je predviđen za skakanje, dečak je stao u sedeći položaj i pokušao da skoči. Međutim, upao je u bazen i ostao paralisan.

Spasilac koji je bio već u vodi video je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << to i odmah došla do njega. I tada kreće borba za dečakov život - kaže jedan od očevidaca, dok drugi dodaje:

- Svi su pokušali da mu pomognu. Hitna pomoć je brzo došla, a reanimacija je trajala 45 minuta i odvezen je u Urgentni centar. Nije davao znake života, krvario je iz usta sve vreme.

Ljudi koji su bili posetioci bazena kažu da su roditelji tek kasnije došli.

- Postoji i druga verzija događaja, a to je da dečaku na glavu nenamerno skočio neki čovek i tako ga poklopio - kaže on.

Otac dečaka sve vreme se hvatao za glavu i molio Boga da mu sin preživi. Inače, njegovog oca pozvali su dečakovi drugari, koji su bilo vidno uplašeni i uplakani.

Scene s bazena bile su jezive.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.