NIGDE BEZ ZIMSKE OPREME! Zbog snega na snazi TREĆI STEPEN PRIPRAVNOSTI!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Dec.2018, 18:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIGDE BEZ ZIMSKE OPREME! Zbog snega na snazi TREĆI STEPEN PRIPRAVNOSTI!

Javno preduzeće "Putevi Srbije" saopštilo je danas da je na snazi treći stepen pripravnosti, da je sva raspoloživa mehanizacija na terenu 24 časa, a ekipe putara su spremne da reaguju po potrebi

Kako se navodi u saopštenju rukovodioca štaba Zimske službe "Puteva Srbije" Zorana Stojisavljevića, sve službe rade na održavanju porhodnosti puteva, ali i upozorava da veliki problem u saobraćaju prave teretna vozila i šleperi i njihovi nesavesni vozači koji su na put krenuli >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bez zimske opreme.

PAŽLJIVO AKO KREĆETE NA PUT! Magla, SNEG i KIŠA zadaju probleme: OVI PUTNI PRAVCI SU NAJKRITIČNIJI! (VIDEO)

KOLAPS na putevima Srbije! Sneg napravio HAOS, autobusi, kamioni i automobili proklizavaju na sve strane (VIDEO)

U saopštenju se zato apeluje na sve učesnike u saobraćaju da koriste zimske pneumatike i lance, poštuju ograničenja brzine i prilagode brzinu kretanja uslovima na putu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.