NI TRUNKA SNEGA! Temperature U PLUSU najavljuju PROLEĆNE DANE: Pogledajte šta nas očekuje za VIKEND!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jan.2020, 08:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NI TRUNKA SNEGA! Temperature U PLUSU najavljuju PROLEĆNE DANE: Pogledajte šta nas očekuje za VIKEND!

Najniža temperatura od -8 do -2, najviša od tri do devet stepeni.

Danas ujutro u Srbiji se očekuje slab do umeren mraz, u nižim predelima i magla i niska oblačnost, a tokom dana pretežno sunčano vreme.

Vetar će biti slab i umeren, južni i jugoistočni.

I u Beogradu se ujutro očekuje slab mraz, a tokom dana pretežno sunčano vreme. Vetar će biti slab do umeren, južni i jugoistočni.

Najniža temperatura od -5 do -3, a najviša oko šest >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << stepeni.

Tokom vikenda očekuje nas još toplije vreme, te će maksimalne temperature u većem delu zemlje biti iznad 10 stepeni, a ponegde dostizati i 15. podeok. U nedelju će, bez obzira na naoblačenje ostati toplo, a na jugoistoku zemlje biće za nekoliko stepeni toplije u odnosu na ostatak Srbije. Tako će temperatura u Nišu dostizati i 14 stepeni, dok je maksimalna prognozirana tepmeratura za Beograd 12 stepeni.

Do 31. januara meteorolozi prognoziraju toplije vreme s dnevnom temperaturom oko i iznad proseka za ovaj period godine i suvo sa sunčanim periodima, osim u nedelju, ponedeljak i sredu, kada se uz više oblačnosti mestimično očekuje kiša, a na visokim planinama slab sneg.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.