NI TRAGA, NI GLASA OD KSENIJE (30) Ronioci nastavljaju da pretražuju Dunav

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Feb.2022, 19:47

NI TRAGA, NI GLASA OD KSENIJE (30) Ronioci nastavljaju da pretražuju Dunav

U potragu za Ksenijom Lukić (30) iz Sremske Mitrovice koja se od subote vodi kao nestala, danas su ponovo krenuli da tragaju i ronioci Žandarmerije.

Oni sonarom pretražuju Dunav kod Varadinskog mosta, gde je poslednji put navodno viđena.

Kako je ispričao njen mladić A. S. (42), ona je posle njihove svadbe potrčala prema Varadinskom mostu i tu ju je izgubio iz vida.

Ronioci su i u subotu pretraživali reku, ali ništa nisu pronašli.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

4 DANA NI TRAGA OD NESTALE KSENIJE LUKIĆ Ronioci pretražuju Dunav, porodica i prijatelji preko društvenih mreža mole za pomoć (FOTO)

Izvor: Blic, 01.Mar.2022, 17:23

Ronioci specijalne jedinice žandarmerije već četvrti dan krstare Dunavom kod Novog Sada u potrazi za nestalom Ksenijom Lukić (30) i trenutno pretražuju terene nizvodno od Žeželjevog mosta uz plažu Oficirac, vikend naselje Subić i potez kod Udruženja sportskih ribolovaca ’’Šaran’’ u...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.