NEZAPAMĆENI POŽARI U KALIFORNIJI: Pronađena dva ugljenisana tela (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Avg.2022, 20:15

NEZAPAMĆENI POŽARI U KALIFORNIJI: Pronađena dva ugljenisana tela (VIDEO)

Dva tela pronađena su u ugljenisanom vozilu na prilazu zoni divljeg požara u severnoj oblasti Klamat, u američkoj saveznoj državi Kalifornija, rekli su danas zvaničnici.

To se dogodilo usred vrućih i suvih vremenskih uslova, kao i naleta udara vatre, koji povećavaju opasnost da će požari nastaviti da rastu, prenosi AP.

Vozilo i tela pronađeni su u nedelju na prilazu jedne rezidencije u blizini zabačene oblasti reke Klamat, saopštila je kancelarija šerifa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << okruga Siskiju.

Navodi se da je požar Mekini u severnoj Kaliforniji u blizini državne granice sa Oregonom u nedelju zahvatio više od 212 kvadratnih kilometara, nakon što je izbio u petak u Nacionalnoj šumi Klamat.

Zvaničnici su konstatovali da je to najveći požar u Kaliforniji ove godine, ali i da još uvek nije utvrđen njegov uzrok.

BONUS VIDEO: Lansiranje ruskih raketa na ukrajinske vojne ciljeve u luci Odesa

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Kaliforniji divlja požar; pronađena dva ugljenisana tela

Izvor: B92, 01.Avg.2022

San Francisko -- Dva tela pronađena su u ugljenisanom vozilu na prilazu zoni divljeg požara u severnoj oblasti Klamat u Kaliforniji, rekli su u ponedeljak zvaničnici...To se dogodilo usred vrućih i suvih vremenskih uslova, kao i naleta udara vatre, koji povećavaju opasnost da će požari nastaviti...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.