NEZAPAMĆENA TRAGEDIJA! Na studentskoj žurci UTOPIO SE BRUCOŠ! Drugovi pokušavali da ga održe u životu, POTRESAN PRIZOR

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Avg.2018, 19:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEZAPAMĆENA TRAGEDIJA! Na studentskoj žurci UTOPIO SE BRUCOŠ! Drugovi pokušavali da ga održe u životu, POTRESAN PRIZOR

Niko se nije nadao

Takmičenje u ronjenju na dah koje je organizovano u sklopu fakultetske proslave na jezeru u samo jednom trenutku se pretvorilo u katastrofu, nakon davljenja mladića.

Pročitajte i:

Robert Buns (23) utopio u jezeru Sinkler u Džordžiju, nakon što je grupa brucoša organizovala takmičenje u tome ko će duže zadržati dah pod vodom.

Kako se navodi, njegovi prijatelji koji su učestvovali u takmičenju, u prvi mah nisu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << primetili da on nije izronio, već su posumnjali da mu se nešto dogodilo tek kada su se vratili u kuću gde su boravili.

Iz policije su izjavili da su vest o njegovom nestanku primili oko 17:40, a kasnijom istragom je utvrđeno da je od njegovog nestanka do potrage prošlo sedam minuta, nakon čega ga je pronašao jedan od njegovih prijatelja, koji je posle toga započeo proces reanimacije.

Iako su pokušavali da ga održe u životu do dolaska hitne pomoći, u tome nisu uspeli, pa je on proglašen mrtvim odmah po dolasku ekipe bolničara.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.