NEZAPAMĆENA TRAGEDIJA! Devojčica prespavala kod drugarice, a njen OČUH je ubio - reči slomljenog oca teraju suze na oči

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Sep.2021, 14:23

NEZAPAMĆENA TRAGEDIJA! Devojčica prespavala kod drugarice, a njen OČUH je ubio - reči slomljenog oca teraju suze na oči

Tragedija u porodici, otac ostao bez ćerke.

Tragedija koja je za sobom odnela mlade živote, desila se jedne kobne noći na imanju u Engledskoj. Devojčicu koju je usmrtio očuh, ali nije samo ona nastradala nego i njena drugarica, njen brat. Tela dece pronasla je majka u čijoj se kući i odigrao krvav pir.

Nesrećni otac nastradale učenice, koja je ujedno i njegova ćerka, a koja je bila među četvoro ubijene dece te kobne noći, odao je počast, a osumnjičeni >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za ubistvo je zadržan u pritvoru.

Čarli Gent, otac ubijene učenice, je rekao da se oseća kao da je izneverio svoju 11-godišnju ćerku Koni i da je najteže što je neću moći videti ponovo.

Telo Koni, njene prijateljice, Lucije (11), njenog brata Dzona (13),  našla je njihova Teri Haris u nedelju ujutru na imanju u Kilmars, Derbišira.

Gospodin Gent je za ITV Nevs rekao

- Koni je bila tako posebna i draga devojčica. Ona je bila moj mali pomoćnik. Ona je bila moja stena, moja sjajna zvezda, moj anđeo - rekao je on.

- Osećam se kao da sam njen heroj kako me je zvala, ali sam je nažalost izneverio. Koni je volela muzika, volela je i da peva. Takođe je volela Tik Tok i imala je dosta pratilaca na toj mreži - rekao je neutešni otac.

- Nekada smo se svađali oko glupih stvari, poput toga ko bi pojeo poslednju čokoladu. Bila je zahvalna na svemu i nije ništa očekivala - nastavio je on.

pic.twitter.com/hkTRgx2Hq3

— pensador (@sakriosamime) September 23, 2021

- Bila je jedna od najlepših devojaka koju bi ste ikada upoznali. Najteže je što je više neću moći zagrliti - rekao je kroz suze.

Zamenik okružnog sudije za prekršaje Geri Garland uhapšenom za ubistvo je odredio pritvor do petka, kada će se pojaviti pred vrhovnim sudom u Derbiju.

Roditelji su deci odali počast za mir njihove duše, dok je u ponedeljak održano bdenije u znak sećanja na njih.

Policija Derbišira saopštila je juče da je 31-godišnji muškarac uhapšen zbog sumnje da je izvršio ubistvo na licu mesta, a policajci nisu imali nikakav prethodni kontakt sa umešanima.

Detektivi odeljenja za ubistva takođe istražuju aktivnosti od predhodne noći noćima sa svim svedocima koji su čuli ili videli bilo šta.

Stotine ožalošćenih ljudi se uputilo u Baker Parku, da odaju počast nastradaloj deci.

Gent je odao počast ćerki Conie, rekavši: - Roditelji, provodite što više vremena sa svojim decom koliko god možete - poruka je neutešnog oca.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.