NEZAPAMĆENA TRAGEDIJA! Dečak (15) ubio celu porodicu i dva psa pa fotografije leševa objavio na društvenim mrežama

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Sep.2021, 10:32

NEZAPAMĆENA TRAGEDIJA! Dečak (15) ubio celu porodicu i dva psa pa fotografije leševa objavio na društvenim mrežama

Objave na društvenim mrežama alarmirale su lokalne policajce

Petnaestogodišnji dečak iz Teksasa pobio je svoju porodicu i dva psa, a zatim je objavio uznemirujuće fotografije njihovih tela na društvenim mrežama da bi nakon toga počinio samoubistvo kad je stigla policija.

Vilijam Kolburn Treći oglasio se na društvenim mrežama gde je priznao da je ubio svoje roditelje i sestru i zapretio da će izvršiti još nasilja u neimenovanoj školi.

koji su >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << odmah došli do njegove kamp kućice u Aransas Pasu gde su pokušali da ga nagovore da se preda, ali je tinejdžer ipak počinio samoubistvo.

Unutra su pronašli 63-godišnjeg oca Vilijama Kolburna, 53-godišnju Džejnu Kolburn, Kolburna Trećeg i 13-godišnju Emu Kolburn.

Potpuno slomljeni

Mahria Bats, koja je u pucnjavi izgubila roditelje i braću, rekla je da je za tužnu vest saznala ujutro na majčin rođendan.

– Jutros smo se svi probudili uzbuđeni kako bismo majci čestitali 53. rođendan – napisala je Bats na stranici GoFundMe.

– Umesto toga, teško smo pogođeni vestima koje su nas slomile do srži.

Bats je rekla da ne može shvatiti zašto je došlo do ubistva.

– Kao što možete zamisliti, trenutno nam je mnogo teško – rekla je.

– Nismo se nadali ovakom događaju. Povređeni smo. Ne možemo da shvatimo. Izgubljeni smo. Ljuti smo.

Da nije bilo “brze akcije” stranice na društvenih mreža i drugih tinejdžera u grupi u kojoj je objavljena pretnja, policija je izjavila da je moglo doći do još tragičnijeg događaja.

– Nisam siguran koju školu je planirao da napadne, ali je za to sigurno imao oružje i municiju – rekao je lokalni šerif Oskar Rivera te dodao da je ubica imao bar dva pištolja i pušku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.