NEVREME STIŽE U SRBIJU: Oluje, grmljavine i obilnije padavine već popodne

Izvor: Večernje novosti, 12.Avg.2017, 15:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEVREME STIŽE U SRBIJU: Oluje, grmljavine i obilnije padavine već popodne

U većini mesta u Srbiji danas popodne očekuju se obilnije padavine, sa oko 20 mm kiše za tri sata. Uveče i tokom noći lokalna pojava kratkotrajnih vremenskih nepogoda sa gradom i olujnim vetrom U većini mesta u Srbiji danas popodne očekuju se obilnije padavine, sa oko 20 mm kiše za tri sata. Uveče i tokom noći lokalna pojava kratkotrajnih vremenskih nepogoda sa gradom i olujnim vetrom, a na istoku i severoistoku Srbije obilne padavine, pa i više od 40 mm za 12 sati, saopštio je Republicki hidrometeoroloski zavod. U Beogradu krajem dana i tokom noći obilni pljuskovi i grmljavina, sa količinom padavina od 20 mm za tri sata.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Upozorenje RHMZ, jaki pljuskovi i grad

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Avg.2017

Na području ŠŠumadije, Velikog Pomoravlja, južžnog Banata i u pojedinim delovima Beograda večeras se očekuje lokalna pojava jakih pljuskova sa grmljavinom, gradom i olujnim vetrom, upozorio je Republički hidrometeorološki zavod...Do kraja dana biće nestabilno sa lokalnom pojavom vremenskih...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.