NEVREME ĆE ZAHVATITI SKORO CELU SRBIJU: RHMZ izdao hitno upozorenje - oluja noćas NON-STOP!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jun.2022, 19:34

NEVREME ĆE ZAHVATITI SKORO CELU SRBIJU: RHMZ izdao hitno upozorenje - oluja noćas NON-STOP!

Meteorolozi Republičkog hidrometeorološkog zavoda najavili su nevreme na zapadu Srbije u naredna dva sata!

- Jače naoblačenje sa zapada i jugozapada duž Drine i duž granice sa Hrvatskom u večernjim satima će se sporo premeštati na istok uslovlјavajući mestimično kišu i retku pojavu plјuskova sa grmlјavinom - navodi se na sajtu RHMZ.

Meteorolozi su ranije već upozorili na moguće vremenske nepogode u većem delu Srbije večeras i tokom noći. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

U južnim krajevima večeras se očekuje lokalna pojava plјuskova sa grmlјavinom i gradom i olujnim vetrom.

- Lokalno jaki plјuskovi i obilne padavine u severnoj, zapadnoj i centralnoj Srbiji očekuju se u toku predstojeće noći, a sutra ujutro i pre podne na istoku i jugoistoku zemlјe - upozoravaju meteorolozi RHMZ.

Jako nevreme, podsetimo, juče je pogodilo najpre Čačak, Kraljevo i Topolu, a zatim je zahvatilo i Jablanički okrug.

BONUS VIDEO:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.