NEVIĐENI SKANDAL USRED ŠKOLE: NASTAVNICA imala SEKS sa đakom (13) u učionici, a za to vreme ih je GLEDAO DRUGI UČENIK (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Mar.2019, 20:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEVIĐENI SKANDAL USRED ŠKOLE: NASTAVNICA imala SEKS sa đakom (13) u učionici, a za to vreme ih je GLEDAO DRUGI UČENIK (FOTO)

U Guđeru (Arizona) je uhapšena 27-godišnja nastavnica, koja je optužena za seksualne odnose sa 13-godišnjim učenikom

Kako prenosi "Arizona ripablik", Britani Zamora je četiri puta spavala s neimenovanim maloletnikom u svojim kolima i u učionici, a jednom prilikom ih je posmatrao drugi učenik.

Nastavnica, koja je udata, i dečak razmenjivali su poruke seksualno eksplicitnog sadržaja, a u jednoj od njih mu je napisala da bi dala otkaz samo da bi mogla da uživa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u seksu s njim "po ceo dan". Osim toga, slala mu je fotografije u donjem vešu i bez njega, a jednom prilikom su se nepristojno dodirivali dok su ostala deca gledala film u učionici.

Njihovu vezu su otkrili njegovi roditelji, koji su u dečakovom telefonu instalirali aplikaciju za praćenje eksplicitnih poruka.

Zamora se nalazi u zatvoru u okrugu Marikopa, a do suđenja, koje je zakazano za maj, može biti oslobođena ako plati kauciju od 250.000 dolara.

A former coworker says Brittany Zamora didn't keep her distance from the students the way she should have. https://t.co/aNZUlaqT2q

— News 6 WKMG (@news6wkmg) March 3, 2019

Haha. Why didn't we have teachers like this when we were 13? Brittany Zamora from the Phoenix area... pic.twitter.com/XVmZGtoeWj

— Meatblanket Comedy (@MeatBlankett) March 3, 2019

Brittany Zamora had sex with student while another watched, police say https://t.co/C1MkzWAVqs pic.twitter.com/cSNr73mt7E

— Viral News Now (@ViralNewsNow1) March 3, 2019

★Teacher, 27, 'had sex with boy, 13, in front of another student in her classroom and they touched each other while other kids were watching videos' as their X-rated text messages are revealed★ #brittanyzamora #sexualpredator https://t.co/l7WANMODRU

— Chewy Davis (@humbleanger) March 2, 2019

- Njegovo detinjstvo je završeno. Ima samo 13 godina - rekao je policiji dečakov otac.

Tinejdžer je izjavio da se ne seća kada je njihova komunikacija od obične prerasla u flertovanje. Prema njegovim rečima, često su razgovarali o onome što bi voleli da "rade" jedno drugom.

Nastavnica negira bilo kakvu krivicu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.