NEVEROVATNO: Kopao ćerki grob pa pronašao ŽIVU BEBU u loncu na dubini od tri metara!

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Okt.2019, 16:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEVEROVATNO: Kopao ćerki grob pa pronašao ŽIVU BEBU u loncu na dubini od tri metara!

Devojčica, koja je bila smeštena u zemljanom loncu oko 3 metra ispod zemlje, prebačena je u bolnicu, gde se oporavlja.

Lokalni šef policije Abhinandan Sing rekao je novinarima da je bebu pronašao meštanin koji je sahranio sopstvenu ćerku, a koja je umrla nekoliko minuta nakon rođenja.

- Dok su kopali grob za nju, na dubini od tri metra, lopata je udrila u zemljani lonac u kome je ležala beba - objasnio je Sing.

Indijski mediji prenose da je policija >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pokrenula istragu o incidentu.

- Pokušavamo da pronađemo roditelje bebe i sumnjamo da se to moralo dogoditi uz njihov pristanak - rekao je Sing novinarima u državi Utar Pradeš.

Žene u Indiji su često socijalno diskriminisane, a na devojke se gleda kao na finansijsko opterećenje, posebno među siromašnim zajednicama.

Tradicionalna sklonost sinovima dovodi do miliona ženske dece izgubljene zbog femicida i čedomorstva tokom godina.

Iako je većina neželjenih ženskih fetusa pobačena uz pomoć nelegalnih klinika za utvrđivanje pola, takođe nisu retki slučajevi ubijanja beba nakon rođenja.

VIDEO KOJI JE RASPLAKAO SVET: Siromašni dečak sprema obrok svom malenom bratu POPUT PROFESIONALCA

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.