NEUTEŠNA MAJKA POGINULOG ALEKSINČANINA NE MOŽE DA ZADRŽI SUZE: Niko ne zna šta se dogodilo, sugrađani pošli na rad u Nemačku

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jun.2021, 11:37

NEUTEŠNA MAJKA POGINULOG ALEKSINČANINA NE MOŽE DA ZADRŽI SUZE: Niko ne zna šta se dogodilo, sugrađani pošli na rad u Nemačku

Neutešna majka poginulog Nikole Stankovića iz Aleksinca još ne može sebi da dođe od šoka posle vesti da joj je sin jedinac sa još trojicom sugrađana stradao na putu u Nemačkoj.

Čvrsto stežući njegovu sliku u naručju, neutešna majka ne može da zadrži suze na pitanje: Imate li još dece...

- Nemam... Njega samo jednog imam - kaže majka ne verujući da je takva crna sudbina zadesila njenu kuću.

- Nikola je imao devojku, vozio je BMW 5 i niko >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ne zna kako se to dogodilo, a poslednji put se čuo s majkom u 8 sati - kažu u familiji Stanković.

Majka poginulog Nikole ispričala je da se njen sin bavio špedicijom u Nemačkoj i da je ostalu trojicu Aleksinčana povezao na ugovoreni posao na građevini.

Nikolin stric je rekao da su ostali Aleksinčani išli u Nemačku da rade na građevini i da ih je Nikola povezao. Imali su već ugovorene poslove, a Nikola je inače radio u špediciji, već tri godine je vozio tamo kamion i ima iskustva.

Mladići su poginuli na ulazu u Nemačku.

- Dečko bez mane - rekao je njegov stric odgovorivši da ne zna da li je Nikola poznavao ostalu trojicu koju je povezao ali da verovatno jeste.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.