NESVAKIDAŠNJA PUCNJAVA U ZAGREBU Dva muškarca pogodio ISTI METAK, prošao kroz vrat, odbio se od pod...

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Dec.2018, 23:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NESVAKIDAŠNJA PUCNJAVA U ZAGREBU Dva muškarca pogodio ISTI METAK, prošao kroz vrat, odbio se od pod...

"Svedoci su pozvali policiju, a tuča se nastavila."

I. B. i N. K. i dalje se oporavljaju u bolnici posle ranjavanja u tuči u zagrebačkom kafiću. Pogodio ih je isti metak.

Sinoć je izbila velika tuča, a svemu je kumovao alkohol, pa se u jednom trenutku 51-godišnjak tukao s petoricom nepoznatih muškaraca.

S obzirom na to da su bili brojčano nadmoćni i jači, I. B. je završio na zemlji. Jedan od prisutnih izvukao je pištolj i upucao nemoćnog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << muškarca.

Nezvanično, metak mu je prošao kroz vrat. Kako je napadač pucao iz blizine, metak se navodno odbio od poda i pogodio N. K. koji je tada baš ulazio u kafić. Zrno ga je pogodilo u potkolenicu pa je pao. Svedoci su pozvali policiju, a tuča se nastavila.

- Policija je ušla u kafić i razdvojili su muškarce -  rekao je jedan od svedoka sukoba. Ranjeni dvojac pokupila je Hitna pomoć.

U policijskoj akciji privedeno je 11 ljudi u stanicu u Novom Zagrebu.

S obzirom na to da istraga još nije gotova, iz policije nisu objavili jesu li pronašli oružje iz kojeg je jedan od napadača pucao.

- Nisam bio tamo. Ne mogu ništa da komentarišem - rekao je jedan od vlasnika kafića. Nije mu, kaže, poznat razlog zbog kojeg su se muškarci tukli, a zatim i pucali.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.