NEŠTO NAJODVRATNIJE ŠTO SAM MOGAO DA VIDIM Predsednik o gnusnom filmu o Ani Brnabić - malo im je iživljavanje nad MOJOM DECOM

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jan.2022, 23:06

"NEŠTO NAJODVRATNIJE ŠTO SAM MOGAO DA VIDIM" Predsednik o gnusnom filmu o Ani Brnabić - malo im je iživljavanje nad MOJOM DECOM

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić osvrnuo se na gnusan film o premijerki Ani Brnabić emitovan na N1.

"Ovo je bilo nešto najodvratnije što sam mogao da vidim", komentarisao je predsednik, pa dodao:

- Kažu dovešćemo eminentne ljude da govore o Ani, onda dovedu Pajtića, Stefanovića, i oni pričaju o ženi i o njenom detetu i njenom pravu da ima ili nema dete. I to je nešto najgnusnije o čemu niko neće da govori. Malo vam je to što se iživljavate nad >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mojom decom, a vašu niko ni ne pominje. Ostavite tu decu na miru, ostavite tog malog dečaka na miru. Zbog čega sam Hitler u filmu - zato što sam uradio sve ono što oni ne bi stigli da urade nikada".

Vučić je dalje podsetio:

"250 fabrika i pogona sam otvorio u Srbiji, a koliko ste ih vi otvorili, a koliko zatvorili? Da li sam zbog toga Hitler? Što smo se izborili protiv najgore mafijaške bande? Anu sada tako predstavljaju oni najgori koji su molili američkog ambasadora da pomeri priznanje Kosova da bi mogli da pobede na izborima".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.