NESTAO VLADAN IZ BOLJEVACA: Otišao na groblje 8. juna i od tad mu se gubi svaki trag (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jun.2020, 19:37

NESTAO VLADAN IZ BOLJEVACA: Otišao na groblje 8. juna i od tad mu se gubi svaki trag (FOTO)

Nesrećni Vladan, vremešnih godina u osmoj deceniji, se, verovatno, izgubio u vrletima Velikog ili Malog Jastrepca

Pre nekoliko dana iz Boljevca, podjastrebačkog sela kod Ribarske Banje, nestao je meštanin Vladan Pavlović.

Na sebi je nosio maslinastozeleni mantil i torbicu, viđen je navodno 9. juna u pošti u Ribarskoj Banji. Vladan ima dva sina, koji sa porodicama žive daleko od njega, ali su stalno prisutni u zavičaju.

i za sada o njemu nema nikakvih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << podataka. Sigurno je poslednji put viđen na parastosu na seoskom groblju u Boljevcu osmog juna i od tada mu se gubi svaki trag.

Lovci i meštani sela Boljevca i susednog Ribara izveli su akciju potrage za nestalim Pavlovićem u atarima Boljevca i Ribarske Banje, ali nikakvih efekata nije bilo.

Informacija o ovom slučaju objavljena je i na društvenim mrežama u kojoj se traže informacije i molba za pomoć. Kako stoji u Fejsbuk objavi, informacija o odlasku u poštu nije potvrđena, jer nije uočen na kameri.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.