NESTALA ILINKA IZ PRIBOJA! Devojka poslednji put viđena kako prelazi žičani most!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Okt.2022, 00:27

NESTALA ILINKA IZ PRIBOJA! Devojka poslednji put viđena kako prelazi žičani most!

Na sebi je imala plavu trenerku i naočare, mobilni telefon nije ponela

Pribojka Ilinka Dujović, nestala je u popodnevnim časovima kada je napustila porodičnu kuću, od tada joj se gubi svaki trag.

- Devojka plave kose, srednjih godina, visoka 172 centimetra. Javili su nam da je poslednji put viđena kako prelazi žičani most u Priboju. Na sebi je nosila plavu trenerku i naočare. Mobilni telefon je zaboravila - rekli su za RINU članovi njene najuže >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << porodice.

Nestanak Pribojke Ilinke Dujović prijavljen je policiji, a u potragu su se uključili i članovi planinarskog društva.

Porodica moli sve ljude, ukoliko imaju bilo kakve informacije o nestanku da prijave na brojeve telefona 064/3090-601 ili 064/1435-423 ili najbližoj policijskoj stanici.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.