NEMA OPRAVDANJA ZA KORONA ŽURKE: U Valjevu protekle noći razbijeno više nedozvoljenih okupljanja

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Apr.2021, 13:47

NEMA OPRAVDANJA ZA KORONA ŽURKE: U Valjevu protekle noći razbijeno više nedozvoljenih okupljanja

Organizatorima i odgovornim licima u ugostiteljskim objektima, pisane su prekršajne prijave, a gostima novčane kazne

Komunalna milicija je u petak uveče u saradnji sa policijom u Valjevu zatekla skoro 50 osoba u kršenju odluke o zabrani okupljanja i nepoštovanju epidemioloških mera.

U pitanju su bile dve žurke u objektima iznajmljenim na dan, ali i okupljanje gostiju u unutrašnjosti dva restorana.

Suprotno odluci državnog Kriznog štaba da služenja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << gostiju unutar ugostiteljskih objekata nema, policajci i komunalni milicajci su prilikom redovne kontrole poštovanja epidemioloških mera u dva gradska restorana sinoć zatekli ukupno 15 osoba.

Nešto kasnije, po prijavi građana, u stanu u ulici Jovana Dučića u širem centru Valjeva prekinuli su privatnu žurku na kojoj je bilo devet mlađih Valjevaca, a potom, takođe reagujući po prijavi komšija, na periferiji grada u blizini jednog restorana u objektu iznajmljenom na dan su prekinuli druženje 12 osoba.

Organizatorima ovih žurki i odgovornim licima u ugostiteljskim objektima, kako se saznaje, pisane su prekršajne prijave, dok su osobama zatečenim u kršenju epidemioloških mera i zabrane okupljanja u zatvorenom prostoru, izrečene novčane kazne.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.