NEMA MIRA U OTAKRINGU: Žena nožem izbola čoveka na ulici!

Izvor: Kurir, 08.Feb.2015, 20:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEMA MIRA U OTAKRINGU: Žena nožem izbola čoveka na ulici!

Jedan od svedoka, koji je slušao svađu, izjavio je da su se muškarac (56) i žena raspravljali oko zajedničke kćerke

BEČ - Muškarac iz Beča (56) izboden je juče oko 16 časova u ulici Haznerštrase (Hasnerstraße), koja se nalazi u 16. bečkoj opštini Otakring (Ottakring).

Njega je nožem napala za sada nepoznata žena, a policija istražuje u kakvom su odnosu bili napadačica i njena žrtva. Prema pisanju austrijskog Kurir, jedan svedok, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << koji je slušao celu svađu, izjavio je da su se muškarac i žena najverovatnije raspravljali oko zajedničke kćerke.

Tokom svađe, žena je u jednom trenutku izvukla nož i zabola ga muškarcu u trbuh, posle čega je odmah pobegla sa lica mesta. Prema rečima svedoka, izbodeni muškarac je, sav obliven krvlju, nastavio da hoda ulicom Haznerštrase.

Prolaznici obavestili su odmah pozvali hitnu pomoć i policiju, a muškarac je sa teškim telesnim povredama odmah prebačen u bolnicu. Bečka policija još uvek traga za neimenovanom napadačicom.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.