NEKONTROLISANO STUPA U KONTAKTE SA NEPOZNATIMA Oglasila se majka nestalog Bojana (24) iz sela Vračević

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Maj.2021, 16:27

"NEKONTROLISANO STUPA U KONTAKTE SA NEPOZNATIMA" Oglasila se majka nestalog Bojana (24) iz sela Vračević

Porodica traga za Bojanom Janićijevićem (24) koji je pre dva dana nestao u selu Vračević.

Mladić je visok i mršav, a ima bipolarni poremećaj. Majka nestalog mladića Biljana Obradović istakla je da je njen sin svojevoljno odlučio da prekine sa korišćenjem terapije, nakon čega se njegovo stanje znatno pogoršalo.

- Bojan ima tendenciju da nekontrolisano stupa u kontakte sa nepoznatim ljudima, dok one koji ga poznaju izbegava - rekla je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << majka nestalog Bojana i dodala:

- On ima svega 2-3 prijatelja koji ga duže poznaju i koji su upoznati sa njegovim stanjem, pa bi ga bodrili da koristi terapiju, čemu bi se on protivio - naglasila je ona.

Majka mladića je takođe napomenula da je njen sin radno sposoban.

U trenutku nestanka Bojan je na sebi imao žutu majicu i farmerice. Mladić kod sebe nema telefon, a ni dokumenta. Takođe, on kod sebe nema ni lekove.

Ukoliko ga vidite, javite na ovaj broj telefona 060/473-85-33.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.