NEIZVESNO U IZRAELU: Ganc odbio da uđe u vladu s Netanjahuom, preti mu hapšenjem!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Sep.2019, 09:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEIZVESNO U IZRAELU: Ganc odbio da uđe u vladu s Netanjahuom, preti mu hapšenjem!

Rival izraelskog premijera Benjamina Netanjahua, Beni Ganc, odbio je da uđe u vladu sa, kako je rekao, čovekom kome prete optužnice.

Ganc je to poručio pošto je predsednik Izraela Ruven Rivlin ponovo dao mandat Netanijahuu da formira novu vladu.

- Bela i plava partija koju vodim, ne želi da sedi u vladi čiji se lider suočava s teškim optužbama - napisao je Ganc na svom Fejsbuk nalogu.

Dodao je da je to pitanje važnije za njegovu partiju od ministarskih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mesta.

Netanjahu će biti saslušan početkom oktobra pre najavljenih optužnica za prevaru, zloupotrebu poverenja u tri slucaja, ukljucujuci mito u jednom od njih.  

Prošle nedelje u Izraelu su ponovljeni parlamentarni izbori pošto Netanijahu posle izbora u aprilu nije uspeo da formira vladu.

Netanijahuov blok ni danas nema vladajuću većinu pošto ima podršku 55 poslanika u parlamentu koji ima 120 mesta, dok Gancova stranka ima 54.

Ovo su NAJMOĆNIJE FOTOGRAFIJE koje su ikada napravljene, a iza svake se krije POSEBNA PRIČA (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Ganc odbio da uđe u vladu s Netanjahuom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Sep.2019

Rival izraelskog premijera Benjamina Netanjahua, Beni Ganc, odbio je da uđe u vladu sa, kako je rekao, čovekom kome prete optužnice...Ganc je to poručio pošto je predsednik Izraela Ruven Rivlin ponovo dao mandat Netanijahuu da formira novu vladu..."Bela i plava partija koju vodim, ne želi da sedi...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.