NEDOZVOLJENE RADNJE U NOVOM PAZARU: Devojke BEZ UGOVORA plesale na CRNO - policija zatvorila pet objekata!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jun.2021, 23:55

NEDOZVOLJENE RADNJE U NOVOM PAZARU: Devojke BEZ UGOVORA plesale na CRNO - policija zatvorila pet objekata!

Ovi objekti biće zatvoreni na 90 dana, a protiv odgovornih lica biće podnete prekršajne prijave

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Policijske uprave u Novom Pazaru, u subotu uveče su, u saradnji sa poreskom upravom iz Kragujevca i Kraljeva, kontrolisali 5 ugostiteljskih objekata na teritoriji ovog grada.

Tom prilikom utvrđene su razne neregularnosti poput neposedovanja potrebne dokumentacije za rad i ugovora za osobe ženskog pola, koje su angažovane >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na crno kao promoterke, plesačice i slično.

Kako indeksonline.rs piše, ovi objekti će, po nalogu poreske inspekcije, biti zatvoreni na 90 dana, a protiv odgovornih lica biće podnete odgovarajuće prekršajne prijave.

Inače, na teritoriji grada Novog Pazara je proteklih dana pojačana aktivnost policije u kafanama i lokalima koji imaju uživo muziku, pod sumnjom da se tamo okupljaju lica iz kriminogene sredine.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.