NEĆE PROTIV SVOG NARODA: Crnogorski policajac skinuo uniformu zbog brutalnosti u Budvi

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jun.2020, 17:28

NEĆE PROTIV SVOG NARODA: Crnogorski policajac skinuo uniformu zbog brutalnosti u Budvi

Policajac Boris Janković koji je bio angažovan prilikom u upada u opštinu Budva sinoć je skinuo uniformu, jer više ne želi da učestvuje u akciji policije protiv građana.

Nakon višegodišnjeg školovanja i rada u policiji Crne Gore, Janković, koji je radio je u Baru, dao je otkaz zbog neslaganja sa odlukom nadređenih da mora da primeni silu protiv okupljenih funkcionera Budve i građana.

Podsetimo, policajci iz Centra bezbednosti Bar prekoračili su policijska >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ovlašćenja u Budvi, tokom hapšenja čelnika opštine i intervencije protiv građana.

Policajci su prvo tukli čelnike opštine Marka Carevića i Krsta Radovića koje su privodili, a potom primenili silu nad građanima koji su se okupili kako bi se pobunili protiv hapšenja čelnika opštine.

Policija je tukla građane, bacala suzavac, porazbijala prozore na zgradi opštine.

Čak je zabeležen i slučaj kako jedan od policajaca kleči nogom na vratu jednog od građana, primenivši zahvat kojim je u Americi ubijen Afroamerikanac Džordž Flojd, posle čega su u američkim gradovima započeli protesti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"NIJE LAKO S' ČIZMOM GAZIT SVETILIŠTA" Pesma u čast policajca koji je SKINUO UNIFORMU u Budvi! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jun.2020

Crnogorski policajac Boris Janković, koji je dao otkaz zbog neslaganja sa odlukom nadređenih da mora da primeni silu protiv okupljenih funkcionera Budve i građana, već je dobio ponude za pomoć i posao...Vest da je policajac Boris Janković iz Bara skinuo uniformu posle tenzija u Budvi odjeknula...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.