NEVREME U BEOGRADU! SEVA, GRMI! RHMZ upozorava na GRAD u ovim delovima Srbije! (FOTO/VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Maj.2019, 15:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEVREME U BEOGRADU! SEVA, GRMI! RHMZ upozorava na GRAD u ovim delovima Srbije! (FOTO/VIDEO)

RHMZ upozorava na kratkotrajne nepogode.

U Srbiji se zadržava nestabilno vreme sa čestom pojavom pljuskova i grmljavina, uglavnom na severu i istoku zemlje i s količinom padavina i preko 20 l/m2 za tri sata, uz mogućnost kratkotrajnih vremenskih nepogoda.

- Naredna dva sata na području Bačke, severu Banata, Kolubarskog i Borskog regiona lokalni pljuskovi i grmljavine. Moguća je i pojava grada - saopštavaju u RHMZ.

U Beogradu se naoblačilo i u pojedinim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << delovima već počinje najavljena kiša sa grmljavinom, dok su munje primetne iznad prestonice.

Bas se navukli teski oblaci #beograd pic.twitter.com/161qWu3U2q

— Tara 🐉 (@samo_tara) May 29, 2019

Vetar slab i umeren, južni i jugozapadni.

RHMZ je ranije izdao narandžasti meteoalarm za područije Banata i Bačke, dok je u ostatku Srbije na snazi žuti meteoalarm.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.