NE ZNAM ŠTA HOĆE OD MENE Nenad Čanak pozvan u policiju!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Okt.2021, 10:47

"NE ZNAM ŠTA HOĆE OD MENE" Nenad Čanak pozvan u policiju!

Nenad Čanak, lider LSV-a bio je gost u jutranjem programu na Happy TV.

On je branio mladu misicu Valentinu Petrović koja je zajedno sa drugaricama iz Crne Gore i Albanije pokazala znak dvoglavog orla i time izazvala revolt građana Srbije.

Čanak je i u emisiji "Dobro jutro Srbijo" rekao da odmah nakon emisije mora da se javi u novosadsku policiju, a ovo je razlog:

- U pitanju je to da sam dobio poziv da se javim novosadskoj policiji  po molbi crnogorskog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << MUP-a, ne znam šta hoće od mene, ali mogu da naslutim da ima veze sa mojim prisustvom na Cetinju 4 i 5. septembra.  Ja sam bio tamo samo da bih svojim prisustvom  podržao ljude koji se suprotstavljaju negiranju crnogorske države i nacije. To je sve.

- Ne znam šta hoće od mene, ali mogu da naslutim da ima nekakve veze sa mojim prisustvom na Cetinju, 4. i 5. septembra (na ustoličenju mitroplita Joanikija) - rekao je on.

O skandalu sa misicom

- Baviti se time i politizovati takve stvari do te mere da se rasplakuju te devojke to je nedopustivo. Porodice ih se odriču….Bizarno je! Njen otac je rekao: “Šta sam dočekao ja kao četnik”. To je glupost! Skandal sa misicom je najbolji način da se skrene pažnja sa glavnih tema.  Bezobrazluk je maltretirati ove devojke jer su se one narugale svim ostrašćenim primitivcima. Sve tri su pokazale simbole, neka tri prsta, neka orla, neka znak pobede.  Ove nevine devojčioce treba odmah u diplomatiju.

O demonstracijama pred stanom doktora Kona

- Urlikanje pred kućom dr Kona je bezobrazluk par ekselenas. Oni čoveku, čija je porodica istrebljena u holokaustu viču “Mengele”. To nema nigde na svetu!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.