Izvor: Blic, 12.Okt.2016, 20:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"NE TREBA DA POMAŽE VUČIĆU DA DELUJE KAO DOBAR POLITIČAR" Imeri pozvao Ramu da ne ide u Beograd

Lider poketa "Samoopredeljenje" Visar Imeri apelovao je na premijera Albanije Edija Ramu da ne ide u Beograd, gde će se razgovarati o budućnosti albansko-srpskih odnosa, prenosi prištinska štampa.

"Očekuje se da premijer Albanije Edi Rama učestvuje sutra na panelu sa premijerom Srbije Vučićem sa kojim će razgovarati o budućnosti srpsko-albanskih odnosa i stabilnosti u jugoistočnoj Evropi. Apelujem na Ramu da ne ide u Beograd i ne učestvuje na panelu u Beogradu, ne samo >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << zbog hapšenja direktora kosovske policije Nehata Tačija i ne samo zbog nepriznavanja nezavisnosti Kosova i odsustva izvinjenja Srbije zbog zločina počinjenih tokom rata na Kosovu", napisao je Imeri na svom Fejsbuk profilu.

Pročitajte još:

On tvrdi da Rama ne bi trebalo da pomogne Vučiću da deluje kao dobar političar na Balkanu, kao i da bi albanski premijer trebalo da ode pet puta u Zagreb, četiri puta u Sarajevo, tri u Podgoricu i dva puta u Sofiju, pa tek onda jednom u Beograd.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.