NE TRAŽITE JE U MANASTIRU, ODGOVOR JE U DESNOJ STRANI DVORIŠTA Ispovest muškarca koji je našao telo Biljane - pričala kako ide sa Ivanom u Tumane

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jun.2022, 13:39

"NE TRAŽITE JE U MANASTIRU, ODGOVOR JE U DESNOJ STRANI DVORIŠTA" Ispovest muškarca koji je našao telo Biljane - pričala kako ide sa Ivanom u Tumane

Ona je, kako se navodi, deci rekla da ide sa ocem u manastir Tumane, da je on došao iz Rusije

Muškarac koji je razotkrio samoubistvo Biljane Stojanović (38) i telo Ivana Stojanovića (40), kako nezvanično saznajemo, rekao je policiji da njeno telo potraže u desnoj strani dvorišta. .

- Navodno je kada je priveden rekao, "ne tražite je u manastiru, odgovor vam je u desnoj strani dvorišta". Takođe se navodi da Biljana rekla deci da ide sa Ivanom u manastri Tumane, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da je on došao iz Rusije i da idu u Beograd da kupe stan - rekao nam je sagovornik iz istrage.

Prva komšinica kaže da je bila u šoku.

- Nju su odvezli preko noći, našli su je obešenu, vidim juče policija, ne znam šta se dešava... Ja celu noć nisam spavala, ja sam to jutros čula... Pričala je da je u Rusiji, pa da je korona, stalno je neke priče pričala, svi smo joj verovali, porodica, familija, komšije, svi smo mislili da je on tamo... - rekla je ona.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.