NE OČEKUJEM DA ĆE SE SVAKOM SVIDETI Zoran Marjanović otkrio detalje odnosa sa pevačicom

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Apr.2021, 14:20

"NE OČEKUJEM DA ĆE SE SVAKOM SVIDETI" Zoran Marjanović otkrio detalje odnosa sa pevačicom

Marjanoviću, koji sve vreme negira da je ubio suprugu, pevačicu Jelenu, danas je nastavljeno suđenje u Palati pravde.

Zoran Marjanović, kome se sudi zbog optužbe da je ubio suprugu Jelenu u aprilu 2016. godine, potvrdio je da je komponovao pesmu "Ljubavnica tuge" pevačici Dragani Roljić Gagi.

- Gaga i ja nismo u vezi. Imali smo poslovnu saradnju i to je to - rekao je Zoran i dodao da Dragana živi u Čikagu gde radi u jednoj avio-kompaniji.

Marjanović >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dodaje da je verovao da je Dragana Roljić odustala od pevanja, ali da ga je prijatno iznenadila.

- Poslala mi je pesmu sa završenim spotom. Drago mi je što pesma nije završila u nekoj fioci. Tekst je napisao Dragan Milošević, a ja sam muziku i aranžmane - objašnjava Marjanović.

Prema njegovim rečima, zadovoljan je kako je sve ispalo, naročito što je komponovao posle duge pauze.

- Prema mom mišljenju, ovo je lepa ženska pesma, naravno, ne očekujem da će se svakom svideti. Ukusi su različiti. Stavovi individualni - kaže Marjanović očigledno zadovoljan postignutim rezultatima.

Zoran kaže da voli svoj posao:

- Velika je satisfakcija svakom autoru ako uspe da svojim radom, pesmom ili muzikom kod slušalaca probudi pozitivnu energiju ili neka lepa osećanja.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.